Werken bij Gevaco

Vacature strafrecht

Wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd en ambitieus team van strafrechtadvocaten, join our team!

Enige ervaring strekt tot voordeel. 

Wat bieden wij:

 • Gevarieerd en uitdagend werk
 • Een professionele en moderne werkomgeving
 • Een administratief ondersteuningsteam zodat u kan focussen op uw prioriteiten
 • Een uitdagende portfolio aan dossiers
 • Collega’s die beslagen zijn in deze materie om u verder te ondersteunen
 • Meer dan 30 andere collega’s gespecialiseerd in verschillende vakgebieden waarbij u te rade kan gaan
 • De kans om u commercieel verder te ontwikkelen
 • Een dynamisch kantoor in groei
 • Een tof en gemotiveerd team dat professioneel werk weet te combineren met fun- en teamactiviteiten
 • Verdere ontplooiing naast het juridische als lid van één van onze commissies
 • Mogelijkheden tot doorgroei

Wie zijn wij:

GEVACO Advocaten is een Limburgse advocatenassociatie met vestiging te Beringen.

Ons permanente streven naar een totale en kwaliteitsvolle dienstverlening resulteert thans in een juridisch kenniscentrum van meer dan 45 medewerkers. Wij werken vanuit het “one stop shop” model.
Wij bieden een gespecialiseerde juridische bijstand aan de commerciële en particuliere rechtszoekende en dit in de diverse rechtsdomeinen. Elke advocaat is specialist in zijn domein. Een team van meer dan 30 gespecialiseerde advocaten staat dan ook ter beschikking van elk dossier. De cliënt van ons kantoor staat sterker omdat wij onze kennis met mekaar delen. Wij streven dan ook naar eenheid in verscheidenheid.

Wie te contacteren bij interesse:

Gelieve contact op te nemen met Rudi Bollen, CEO Gevaco Advocaten.

Email: rudi.bollen@gevaco.be, Tel. 011/42 53 00, www.gevaco.be

Uw applicatie wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld.

Vacature open van 20.08.2021-30.09.2021

 

Spontane Sollicitaties

Voor spontane sollicitaties in andere rechtsdomeinen kan u uw cv en motivatiebrief doorsturen naar gevaco@gevaco.be

 

Een stage bij Gevaco Advocaten

Ben je op zoek naar een brede maar gespecialiseerde stage? Van bij de start wordt u op sleeptouw genomen door een enthousiast team dat u het GEVACO-DNA eigen maakt.
Lees snel meer

 

Testimonials

 • Anne-Sophie Colson

"In het kader van mijn masteropleiding rechten aan UHasselt heb ik gedurende 10 dagen stage gelopen bij GEVACO ADVOCATEN.

GEVACO sprak mij aan omdat het in de eerste plaats, met zijn meer dan zestig jaar ervaring, een gevestigde waarde is in Limburg. Bijzonder aan deze stageplaats is dat men hier binnen één kantoor werkt met meerdere gespecialiseerde advocaten binnen de verschillende rechtsdomeinen. Zowel particulieren als commerciële rechtszoekenden kunnen er terecht voor juridische bijstand.

De contacten met het kantoor verliepen erg positief. Ik kreeg de kans om aan te geven waar mijn interesses lagen en op basis daarvan werd mijn stage ingepland.

De eerste dag werd ik meteen zeer goed onthaald. Na een uitgebreide kennismaking met het kantoor kreeg ik een werkplek toegewezen in de bibliotheek. Hier had ik toegang tot de uitgebreide collectie rechtspraak en rechtsleer. Dit was erg handig om opzoekwerk te verrichten.

De eerste dagen kreeg ik de kans om verschillende zittingen bij te wonen binnen diverse rechtsdomeinen. Dit was erg boeiend en afwisselend. Ook kreeg ik inzage in dossiers en mocht ik gesprekken met cliënten bijwonen. Het kantoor organiseert regelmatig overlegmomenten waarbij er een kennisoverdracht gebeurt tussen de advocaten van de verschillende rechtsdomeinen. Dit was voor mij als student ook zeer interessant om bij te wonen.

Verder in de stageperiode maakte ik kennis met de toepassing van enkele rechtstakken op concrete casussen. Hierbij kreeg ik zelf ook de kans om te reflecteren over de wijze waarop concrete casussen benaderd worden in de praktijk.

Mijn stage bij GEVACO ADVOCATEN was een positieve ervaring. De kans krijgen om de theorie te mogen omzetten in de praktijk is een grote meerwaarde. Bij GEVACO werd ik hierin zeer goed begeleid en kon ik bij iedereen terecht met mijn vragen. Door met de gespecialiseerde advocaten te kunnen overleggen over specifieke dossiers heb ik er enorm veel bijgeleerd. De verscheidenheid aan rechtsdomeinen bij GEVACO is ook zeker een pluspunt.

Kortom, ik kan GEVACO ADVOCATEN warm aanbevelen als stageplaats!”

 

 • Alexander Geuens

"Als derdejaarsstudent rechtspraktijk kreeg ik de kans om 6 maanden stage te lopen bij GEVACO Advocaten. Zo begon ik in oktober 2018 aan mijn samenwerking met advocaten die binnen hun vakgebied al de nodige expertise hadden opgebouwd. Die nodige ervaring, de steeds aanwezige leergierigheid en toewijding zorgden ervoor dat mijn interesse in het juridische werd omgezet naar een passie.  

Eén van de eerste dingen die mij binnen dit kantoor opviel, was het aspect van kennis delen. Binnen de verschillende vakgroepen werden er op regelmatige basis vergaderingen gehouden waarin moeilijke casussen en de nieuwe wetgeving werd besproken. Het feit dat ik die al vanaf dag één mocht bijwonen, zorgde ervoor dat ik mijn juridische kennis enorm kon uitdiepen.

Dat er binnen dit kantoor de nodige expertise aanwezig is, blijkt ook uit de benoeming van plaatsvervangend rechter voor een aantal van hun medewerkers. Daardoor kreeg ik ook de kans om een zittingsdag vanop de eerste rij bij te wonen. Daarnaast mocht ik verscheidene keren het pleidooi van een aantal medewerkers bijwonen.

De veelzijdigheid van dit kantoor trok zich ook door in mijn takenpakket als stagiair. Zo heb ik een tijdlang de briefwisseling van de advocaten mogen beheren. Via die weg kwam in contact met allerlei soorten juridische documentatie. Verder heb ik zelf ook een aantal juridische documenten mogen opstellen zoals bijvoorbeeld een dagvaarding en een ingebrekestelling.

Bovendien kreeg ik binnen bepaalde dossiers de opdracht om de nodige rechtsleer en rechtspraak op te zoeken om op die manier een antwoord te bieden op verschillende juridische vraagstukken. Zo leerde ik de theorie zelfstandig om te zetten in de praktijk. Doch stond ieders deur steeds open indien ik een aantal vragen had. Tot slot heb ik verschillende bestekken mogen opmaken om het kantoor in te schrijven als kandidaat voor een aantal aanbestedingen.

De combinatie van enerzijds de vereiste zelfstandigheid en anderzijds de overvloed aan expertise zorgde ervoor dat ik die 6 maanden heb ervaren als een continu leerproces."

 

 • Michiel Beutels

"Na mijn studies aan de KU Leuven en de Université de Liège kwam ik via de campusinterviews die in Leuven werden georganiseerd in contact met GEVACO ADVOCATEN.

Het kantoor sprong eruit door het imago van vaste waarde in de regio, positieve feedback van collega-studenten die er een zomerstage hadden gelopen, de rijke geschiedenis van het kantoor en de goede ligging ervan.

Sinds september 2016 ben ik lid van de balie van Limburg en ook verbonden aan het kantoor. De stage aan onze balie heb ik enkele maanden geleden afgerond.

Vanaf de eerste dag  bij GEVACO kreeg ik het gevoel volwaardig lid te zijn van het team. Ik werd onmiddellijk ingezet in complexe dossiers en werd betrokken bij de besprekingen met het cliënteel.

Een van de voordelen van de stage bij GEVACO is de mogelijkheid om te werken in dossiers van quasi alle rechtsdomeinen, maar tegelijk te verdiepen en specialiseren in de voorkeursmaterie(s).

Daarnaast is ook de kwalitatieve begeleiding van stagiairs een belangrijke troef van het kantoor. Tijdens mijn stage kon ik bij iedereen terecht met mijn vragen.

Er is een zeer aangename werksfeer en er worden voldoende overlegmomenten ingepland, waarbij er rekening wordt gehouden met elke mening. Op jaarlijkse basis kreeg ik als stagiair gedetailleerde en constructieve feedback."

 

 • Lieze Mondelaers, Lia Vandeweyer, Anne Loenders

“Wij, drie afgestudeerden als Master in de Rechten sedert juni 2018, stapten vol ambitie als stagiair in het team GEVACO ADVOCATENKANTOOR.

Als eerstejaarsstagiair word je ondergedompeld in een bad vol nieuwe ervaringen en indrukken, vanzelfsprekend gepaard gaande met de nodige spanning en onzekerheid. Bij GEVACO werk je in een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om zelfstandig te werken, zonder dat je patron je uit het oog verliest. Er is ruimte om te overleggen, te discussiëren en om juridische vraagstukken samen - met die ene collega met de meeste expertise in dat specifieke rechtsdomein - op te lossen. Bij GEVACO kom je in aanraking met de verschillende facetten van het recht, hetgeen je de kans geeft om te groeien als advocaat.

Wij kijken alvast vol enthousiasme uit naar onze toekomst als advocaat bij GEVACO!”