60 jaar kennis & ervaring

De fundamenten van de advocatenassociatie GEVACO ADVOCATEN werden meer dan 60 jaar geleden gelegd. Toen opende Mr. Hubert Geyskens een advocatenkantoor in Beringen. Nadien stichtten Mr. Hubert Geyskens en wijlen Mr. Alfons Vandeurzen één van de eerste advocatenassociaties in Limburg.
 Het permanente streven naar totale en kwaliteitsvolle dienstverlenging resulteerde in een juridisch kenniscentrum met meer dan 40 medewerkers. Het kantoor bestaat thans uit ca. 29 advocaten. Onze administratieve krachten zorgen ervoor dat onze advocaten zich ten volle op uw zaak kunnen toeleggen. Ook door onze kwantiteit staan we garant voor kwaliteit. Hoe meer medewerkers, hoe meer kennis we voor u in huis hebben. Bovendien is elke advocaat specialist op zijn terrein.

Elke ontwikkeling volgen wij op de voet en nieuwe materies worden onderzocht en uitgediept. Op die manier blijven we steeds up-to-date. GEVACO ADVOCATEN brengt al deze grondige kennis onder één dak samen. Dat we een advocatenassociatie zijn, wil zeggen dat we samenwerken. Elke specialist doorgrondt niet enkel zijn eigen materie maar plaatst die ook in een breder juridisch perspectief. Wij maken deel uit van nationale en internationale netwerken ( Avolink, PraeLegal, Advogate,…….)

ONS CLIËNTEEL

Als succesvol ondernemer telt maar één ding: uw onderneming. De moderne economische context eist immers dat u zich volledig op uw activiteit toelegt. Dat is de prijs die u moet betalen om succesvol te zijn, om de top te bereiken, om te kunnen overleven. Ook al bent u een uitstekend klimmer, toch heeft u nood aan een ervaren gids die het pad kent. Iemand die de hindernissen en gevaren juist inschat en op wie u zich blindelings kan verlaten. Dankzij de combinatie van verscheidenheid en specialisatie vindt u bij ons een ervaren gids voor elke route die u wil bewandelen, elke top die u wil bereiken. Administratief recht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, sociaal recht, verzekeringsrecht, handelsrecht, sportrecht, milieurecht, fiscaal recht of strafrecht, ... U kan zich concentreren op het klimwerk, wij zorgen ervoor dat u en uw onderneming telkens behouden aankomen.

Al meer dan 50 jaar bundelen wij onze ervaring en knowhow in nuttige adviezen, al meer dan een halve eeuw delen we onze deskundigheid met onze cliënten. Dit kan in een persoonlijk gesprek, maar ook via onze periodieke nieuwsbrief waarin we onze klanten gratis op de hoogte houden van de meest recente ontwikkelingen op juridisch vlak. Het is normaal dat u als ondernemer regelmatig met heel wat vragen zit. Hoe stel ik het best een contract op? Op welke manier sluit ik een waterdichte overeenkomst? Wat zijn de gevolgen wanneer ik personeel aanneem? Is dit een veilige huurovereenkomst? Kan ik deze factuur betwisten? Het zijn allemaal vragen waar wij u een duidelijk, concreet en actueel antwoord op geven.

Net als u kijken wij verder dan onze eigen achtertuin. Onze associatie is lid van Avolink, een netwerk van meer dan honderd advocaten verspreid over heel België. Dit laat ons toe u in elk van de 27 gerechtelijke arrondissementen van het land de service te verlenen die u verdient. Maar zelfs daar houdt het niet op. Wij hebben ook correspondenten in onze buurlanden. Zo verzekeren wij u de meest actuele raad en bijstand. Niet enkel hier, maar in heel België, Luxemburg, Nederland, Duitsland en Frankrijk.