Waarom GEVACO

De fundamenten van de Limburgse advocatenassociatie GEVACO ADVOCATEN zijn meer dan 60 jaar geleden gelegd.

Toen opende mr. Hubert Geyskens een advocatenkantoor te Beringen.
In 1970 stichtte mr. Hubert Geyskens en mr. Alfons Vandeurzen één van de
eerste advocatenassociaties in Limburg. Onze naam verwijst naar haar stichters. Het permanente streven naar een totale en kwaliteitsvolle dienstverlening resulteert thans in een juridisch kenniscentrum van meer dan 45 medewerkers.

Ons kantoor vormt een geïntegreerd samenwerkingsverband met overlappende vakgroepen waarbij elke vakgroep beroep kan doen op de inbreng van collega’s werkzaam in andere vakgroepen.

Wij werken vanuit het “one stop shop” model.
Wij bieden een gespecialiseerde juridische bijstand aan de commerciële en particuliere rechtszoekende en dit in de diverse rechtsdomeinen. Elke advocaat is specialist in zijn domein. Een team van meer dan 30 gespecialiseerde advocaten staat dan ook ter beschikking van elk  dossier. De cliënt van ons kantoor staat sterker omdat wij onze kennis met mekaar delen. Wij streven dan ook naar eenheid in verscheidenheid.
GEVACO ADVOCATEN brengt al haar juridische kennis onder één dak samen.
Een modern nieuw kantoorgebouw, gelegen aan de Paalsesteenweg 81 te
Beringen, werd medio 2015 in gebruik genomen. Bij die gelegenheid werd onze kantoorbenaming Geyskens Vandeurzen & Vennoten gewijzigd in GEVACO ADVOCATEN.

Net als u kijken wij verder dan onze eigen achtertuin. Onze associatie is lid van het nationaal advocatennetwerk Avolink (www.avolink.be) en het mondiaal netwerk PraeLegal (www.praelegal.com).

Door de Belgian Legal Awards werd GEVACO ADVOCATEN in het jaar 2013
verkozen tot het beste advocatenkantoor van Vlaanderen.

Ons team is sedert 2015 uitgebreid met Mr. Joosten die gespecialiseerd is in het domein van het sociaal recht.