Nieuws

In de kijker

GRATIS WEBINAR - (Niet) Reizen in Coronatijd?

Op donderdag 28 januari 2021, 12u30-14u geeft het team van Kurt SMETS een webinar dat volledig in het teken zal staan van de gevolgen van de door de overheid genomen coronamaatregelen op uw reis en eventueel uw reisverzekering.

lees meer

In-house seminar BTW Met ingang van 1 januari 2014 worden advocaten BTW-plichtig.

Teneinde ons wegwijs te maken in de nieuwigheden, had ons kantoor het genoegen om een uiteenzetting bij te wonen van confrater en specialist in fiscale aangelegenheden, Mr. Henri Vandebergh. ...

lees verder

Mr. Kurt Smets voorgedragen door de Hoge Raad voor de Justitie Bij beslissing van 5 november 2013 heeft de Hoge Raad voor de Justitie Mr. Kurt Smets voorgedragen aan de Minister van Justitie als plaatsvervangend politierechter in de politierechtbank te Hasselt.

Wij wensen Kurt Smets hartelijk te feliciteren. Het is een welverdiende erkenning voor jarenlange werk en expertise in de sector van het aansprakelijkheidsrecht.
...

lees verder

Nieuwe kantoren in 2014 Onze associatie kocht een handelspand gelegen aan de Paalsesteenweg, het gebouw Multiline/Petra verlichting, om er haar kantoren in onder te brengen.

Met de aankoop en verbouwing is een belangrijke investering gemoeid.

Wij voorzien te verhuizen in de loop van 2014.

Op deze nieuwe locatie zullen wij 2000m² kantoorruimtes ter beschikking hebben om u nog beter te dienen.

Wij houden u op de hoogte over het verloop van de werkzaamheden.

Aan deze investering is in de pers ruim aandacht besteed. Zie onder ...

lees verder

BTW waarschuwing Met ingang van 1 januari 2014 worden advocaten BTW-plichtig.

Dit heeft belangrijke wijzigingen tot gevolg in de relatie advocaat-cliënt, zeker wanneer die laatste zelf niet BTW-plichtig is.

Wij verstrekken u graag meer inlichtingen in dit verband. ...

lees verder

Vacature Sociaal Recht Wij beogen ons team sociaal recht uit te breiden.

Meerdere samenwerkingsvormen zijn bespreekbaar.

Geïnteresseerden kunnen met een van de vennoten contact opnemen. ...

lees verder

Ons kantoor verwelkomt twee nieuwe stagiairs Mr. Selina Cristiano en Mr. Annelore Verbeeck begonnen als stagiairs op ons kantoor aan een hopelijk succesvolle advocaten carrière.

Onze associatie telt op dit ogenblik 26 advocaten. Samen met onze personeelsleden, bestaat het team vandaag uit 43 gemotiveerde krachten om ons cliënteel nog beter van dienst te kunnen zijn.
...

lees verder

Advocaat Sandra Stulens maakt sedert september 2013 deel uit van onze groeiende groep Advocaat Sandra Stulens maakt sedert september 2013 deel uit van onze groeiende groep van bekwame medewerkers.

Mr. Sandra Stulens is een ervaren specialiste in het fiscaal-en vennootschapsrecht. Zij doceert over de BTW reglementering

De bijzondere professionele ervaring die zij naast de advocatuur heeft opgedaan vormt een bijzondere troef.

Mr. Sandra Stulens zal Mr. Stefaan Lettens bijstaan in de uitbouw van onze afdeling "Fiscaal recht".

Wij zijn verheugd dat zij deel uitmaakt van ons kantoor en wensen ...

lees verder

Achterstand Raad voor Vergunningsbetwistingen opgelost ? Marc BOES, emeritus professor, is al tientallen jaren als advocaat bij ons kantoor in dienst.

Bij besluit van de Vlaamse Regering van 5 juli 2013 werd hij aangesteld als aanvullend raadslid bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen, waar hij binnenkort zal zetelen.

In dat besluit werden nog vijf bijkomende personen aangesteld.
Hopelijk zal die Raad voor Vergunningsbetwistingen er nu in slagen om de inmiddels toch wel hoge achterstand in behandeling van zaken en uitspreken van arresten in te halen.

...

lees verder

Mr. Stefaan Lettens vennoot bij Geyskens - Vandeurzen & Vennoten Ons kantoor is erg verheugd u te kunnen meedelen dat Mr. Stefaan Lettens vanaf september 2013 onze associatie als vennoot zal vervoegen.
Mr. Lettens zal zich concentreren op de rechtsdomeinen Tax en Corporate en deze verder uitbouwen op ons kantoor. Hij patroneerde deze domeinen reeds vele jaren op het kantoor Monard - D'Hulst te Hasselt.
Wij wensen Mr. Lettens te feliciteren en heten hem van harte welkom. Wij kijken uit naar een ongetwijfeld vruchtbare samenwerking.
...

lees verder

Afscheid van Mr. Linda Lemmens Ons kantoor neemt met spijt afscheid van Mr. Linda Lemmens.
Wij danken haar voor de fijne samenwerking de afgelopen drie jaren en wensen haar alle succes toe.
...

lees verder

Alweer een nieuwe nieuwsbrief Het gerechtelijk verlof werd ingezet met een nieuwe nieuwsbrief.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwigheden op juridisch vlak, ...

lees verder

Wim MERTENS medeauteur Codex Milieurecht Uitgeverij DIE KEURE heeft recent de Codex Milieurecht uitgegeven in de zogenaamde reeks "Blauwe wetboeken". Dat wetboek bevat de belangrijkste milieuwetgeving en samenvattingen van belangrijke rechtspraak en interessante rechtsleer.

Wim MERTENS, vennoot en hoofd van onze cel Administratief recht, is medeauteur van de Codex Milieurecht. Zijn bijdrage heeft voornamelijk betrekking op de Milieustakingsvordering. ...

lees verder