Kilian Stulens

 

Kilian Stulens behaalde in 2017 het diploma Master in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Daarbij koos hij voor een specialisatie in het economisch en sociaal recht. Voor het rechtsdomein arbeidsrecht heeft hij een seminarie gevolgd bij de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) te Genève.

In oktober 2017 trad hij toe tot de balie van Limburg en is sindsdien verbonden aan het kantoor GEVACO ADVOCATEN.

Kilian Stulens levert juridische diensten in het administratief- en publiek recht. Hij behandelt voornamelijk juridische problemen i.v.m. ruimtelijke ordening (vergunningen en handhaving), stedenbouw, bodemverontreiniging, milieuvergunningen en onroerende goederen. In stedenbouwkundige dossiers biedt Kilian Stulens juridische ondersteuning en begeleiding bij het aanvragen of aanvechten van vergunningen. In die zin
maakt hij bezwaarschriften tegen vergunningsaanvragen en stelt hij administratieve beroepen in tegen beslissingen tot de al dan niet aflevering van een vergunning. Hij geeft advies en vertegenwoordigt u voor alle rechtsprekende organen.

Daarnaast behartigt hij de belangen van talrijke voetballers, teams en clubs bij tuchtprocedures voor de provinciale Comités , het Sportcomité en het Beroepscomité van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (K.B.V.B.).

Contacteer Kilian Stulens
Uw gegevens
(600 karakters over)